Klima naprave – cenik naj ne bo edini kriterij

Klimatske naprave so postale nepogrešljivi del opreme vsakega sodobnega bivalnega in delovnega okolja. So idealna, stroškovno sprejemljiva in energetsko varčna rešitev hlajenja in ogrevanja, ki jo lahko uporabljate skozi vse leto, tudi pri zelo nizkih zimskih temperaturah. Klimatske naprave zagotavljajo prijetnejšo klimo v prostoru, zaradi česar smo ljudje bolj produktivni in se lažje soočamo z vse pogostejšimi naglimi nihanji vremenskih razmer in temperatur.

Pri nakupu nekega izdelka se pogosto odločamo na podlagi njegove cene, zato vas bo zagotovo navdušilo dejstvo, da nakup klima naprave ni več tako zajetna investicija. Pogled na cenik vas bo prepričal, kako ugodna je lahko klima. Kadar je kakšna akcija, pa lahko do izjemno kakovostnega izdelka pridemo po še ugodnejši ceni.

Tudi  klimatske naprave LG kakovostne

V podjetju Iblo d.o.o. vam kot pooblaščeni uvoznik in distributer lahko ponudimo visokokakovostne klimatske naprave LG, ki jih odlikujeta visoka energetska učinkovitost ter nizka poraba energije, kar uporabniku prinaša nižje stroške obratovanja in vzdrževanja klima naprave. Cenik posameznih storitev je odvisen od izdelka, ki ste ga izbrali. Če se za nakup odločite v času, ko traja akcija, pa so lahko klime vaše po še ugodnejši ceni.

Odločite se za nakup klima naprave še danes. Cenik za klimatske naprave redno vključuje tudi številne ugodnosti za naše stranke, kot so popusti pri nakupu, cenejši servisi ali ugodnejše cene za čiščenje klime. Svetujemo vam, da redno spremljate naše novice in se tako za nakup klime odločite, ko se bo začela akcija. Ne pozabite, da so poceni klimatske naprave proizvajalca, kot je LG, kljub nizki ceni izjemno kakovostne in vsekakor vredne investicije.

Klima naprave LG – naj vas prepriča kakovost, ne cenik.

Kaj je dobro vedeti pred nakupom klima naprave

Pred nakupom vam priporočamo razmislek o tem, kakšna klima bi vam najbolj ustrezala. Naši strokovnjaki vam bodo lažje svetovali, če jim boste priskrbeli podatke o tem,

  • kakšna je velikost prostora, ki ga nameravate ohlajati/ogrevati;
  • kakšna je njegova lega;
  • kakšen je namen prostora;
  • koliko ljudi navadno uporablja ta prostor;
  • kakšen je način gradnje (material, izolacija ipd.); ter
  • kakšna je prezračenost prostora.