Klimatske naprave

Klima naprava omogoča hlajenje in ogrevanje prostora, zato je lahko v uporabi praktično vse leto. Tudi tisti, ki imate centralno ogrevanje, vam pred začetkom kurilne sezone za ogrevanje prostora pride klima naprava še kako prav. Delovanje klimatske naprave pa sočasno zagotavlja tudi vzdrževanje kakovostnega zraka in uravnavanje vlage v prostoru.

Najboljše klimatske naprave delujejo zelo tiho in pri tem ne porabijo veliko električne energije. Katera klima naprava je najbolj primerna za uporabnika, pa je odvisno od več dejavnikov: velikosti prostora, jakosti naprave, energijske razreda, koeficienta, EER nad 3,2 in COP nad 3,6 (energijskega razreda A) – torej tudi od kakovosti izbrane klima naprave.

Stenska, stropna ali talna klimatska naprava?

Kateri tip naprave glede na lokacijo montaže je za vaše potrebe najboljša klimatska naprava, vam bodo z veseljem strokovno svetovali izkušeni prodajalci in monterji sodobnih klima naprav v podjetju Iblo. Delovanje klimatske naprave tudi slišimo, zato je pomembno, da smo pri izbiri pozorni tudi na glasnost naprave, ki je izražena v dB. Višja kot je vrednost v dB, glasnejše in bolj moteče bo tudi delovanje klimatske naprave. Talna klimatska naprava je sodobne, diskretne oblike. Omogoča ogrevanje, hlajenje, razvlaževanje in prezračevanje prostora. Stenska klima naprava s sodobno, split invertersko tehnologijo zagotavlja varčevanje z energijo, hkrati pa omogoča zmogljivo ohlajanje ali ogrevanje prostorov. Kakovostni filtri omogočajo zdravju prijazno delovanje klimatske naprave. Seveda so najboljše klimatske naprave opremljene s sodobno tehnologijo, tako da jih lahko upravljate s pametnimi tehnologijami.

Kategorije klimatskih naprav