O nas

Zgodovina

Na slovenskem trgu smo aktivno prisotni od leta 1995. Smo pooblaščeni uvoznik in distributer za celotno paleto klimatskih naprav in sistemov LG na slovenskem trgu, ki sodijo v sam kakovosten vrh in ki so okolju prijazni ter energetsko visoko učinkoviti. Proizvode LG odlikuje namreč izredno nizka poraba energije, kar pomeni za uporabnika nižje stroške obratovanja in vzdrževanja. Najvišja skrb je usmerjena k našim kupcem, k zagotavljanju najboljših pogojev za bivanje in delovanje, k varčevanju z energijo in varovanju okolja.

NAŠA PONUDBA

Specializirani smo za področje hlajenja in ogrevanja (toplotne črpalke). Za našimi dejanji stojijo izkušnje, ki smo si jih pridobivali skozi vrsto preteklih let, zaupanje, ki smo si ga pridobili s strani naših kupcev, strokovnost, ki jo vsak trenutek nadgrajujemo z novim znanjem, ter izkušene in visoko usposobljene ekipe monterjev, ki se redno šolajo pri proizvajalcu LG in so redno seznanjeni z novostmi.

Naša ponudba obsega toplotne črpalke,manjše enojne ali multi split klimatske naprave za splošno uporabo, profesionalne klimatske naprave za posebne zahteve (računalniške-sistemske sobe, trezorje, jedilnice, sejne sobe, predavalnice, laboratorije…) ter velike klimatske sisteme namenjene za hlajenje, ogrevanje, prezračevanje in ogrevanje sanitarne vode. Poleg toplotnih črpalk, klimatskih naprav, nudimo tudi prezračevalne naprave, ter toplotne črpalke LG. Zagotavljamo strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu, montažo z izkušenimi in usposobljenimi monterji, vzdrževanje in kvalitetne servisne storitve z lastnimi serviserji.

NAŠE POSLANSTVO

Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnega bivanja v vseh prostorih, kjer delujemo, se zadržujemo, bivamo.

Skrb za varovanje okolja, delo s proizvodi usmerjenimi v prihodnost in iskanje celovitih rešitev na področju hlajenja in ogrevanja, so ključni elementi, ko sledimo zastavljenim ciljem.

ZAKAJ MI?

Sodelovali smo že pri številnih projektih, kjer smo s celostnimi rešitvami za hlajenje in ogrevanje uspešno izvajali svojo dejavnost pri izgradnji poslovnih in stanovanjskih objektov.

Zavedamo se, da storitev, ki je opravljena kakovostno, strokovno in z odgovornim odnosom do kupca, lahko zagotavlja zadovoljstvo na dolgi rok.