O nas

ZGODOVINA

Na slovenskem trgu smo aktivno prisotni že od leta 1995. Smo pooblaščeni uvoznik in distributer za celotno paleto klimatskih naprav in sistemov LG na slovenskem trgu. Te sodijo v sam kakovosten vrh in so okolju prijazne ter energetsko visoko učinkovite.

Proizvode LG odlikuje izredno nizka poraba energije, kar posledično pomeni tudi zmanjšanje stroškov obratovanja in vzdrževanja za uporabnika.

Najvišja skrb je usmerjena k našim kupcem, zagotavljanju najboljših pogojev za bivanje in delovanje, varčevanju z energijo in varovanju okolja.

AC12BH.NSJ-AC12BH.UA3-6-273

NAŠA PONUDBA

Specializirani smo za področje hlajenja in ogrevanja (toplotne črpalke). Za našimi dejanji stojijo izkušnje, ki smo si jih pridobivali skozi vrsto preteklih let, zaupanje, ki smo si ga pridobili s strani naših kupcev, strokovnost, ki jo vsak trenutek nadgrajujemo z novim znanjem, ter izkušene in visoko usposobljene ekipe monterjev, ki se redno šolajo pri proizvajalcu LG in so redno seznanjeni z novostmi.

Naša ponudba obsega toplotne črpalke, manjše enojne ali multi split klimatske naprave za splošno uporabo, profesionalne klimatske naprave za posebne zahteve (računalniške-sistemske sobe, trezorje, jedilnice, sejne sobe, predavalnice, laboratorije…) ter velike klimatske sisteme namenjene za hlajenje, ogrevanje, prezračevanje in ogrevanje sanitarne vode. Poleg toplotnih črpalk, klimatskih naprav, nudimo tudi prezračevalne naprave, ter toplotne črpalke LG.

Zagotavljamo tudi strokovno svetovanje pri izbiri izdelkov iz našega prodajnega programa, montažo z izkušenimi in usposobljenimi monterji, vzdrževanje in kvalitetne servisne storitve z lastnimi serviserji.

NAŠE POSLANSTVO

Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnega bivanja v vseh prostorih, kjer delujemo, se zadržujemo, bivamo.

Skrb za varovanje okolja, delo s proizvodi, usmerjenimi v prihodnost ter iskanje celovitih rešitev na področju hlajenja in ogrevanja so ključni elementi, ko sledimo zastavljenim ciljem.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Sodelovali smo že pri številnih projektih, kjer smo s celostnimi rešitvami za hlajenje in ogrevanje uspešno izvajali svojo dejavnost pri izgradnji poslovnih in stanovanjskih objektov.

Zavedamo se, da storitev, ki je opravljena kakovostno, strokovno in z odgovornim odnosom do kupca, lahko zagotavlja zadovoljstvo na dolgi rok.