Klimatska naprava v akciji – ohladite svoje prostore s stilom

Klimatska naprava je sistem, ki pravzaprav deluje na podoben način, kot hladilnik. Danes smo priča napredku tehnologije, zaradi katerega so tudi tovrstni sistemi prijaznejši do našega zdravja, pa tudi do okolja. V podjetju Iblo vso svojo pozornost posvečamo sistemom LG, saj smo pooblaščeni uvoznik in distributer za celotno paleto klimatskih naprav in sistemov LG na slovenskem trgu, ki sodijo v sam kakovosten vrh in ki so okolju prijazni ter energetsko visoko učinkoviti. Klimatske naprave proizvajalca LG odlikuje zlasti nizka poraba električne energije, usmerjeni pa so izključno h kupcu – k omogočanju varčevanja z energijo, k zagotavljanju najboljših pogojev za bivanje in nenazadnje še k varovanju okolja. Pri nas boste našli klimatske naprave v akciji in nadomestne dele zanje,  z velikim veseljem pa bomo poskrbeli za njihovo montažo in vam predstavili način delovanja.

 

Koriščenje akcije je idealna rešitev za cenovno ugodno ohlajevanje prostorov

Klimatske naprave LG niso videti robustno in neprivlačno, ravno nasprotno – proizvajalec je pomislil tudi na estetsko noto, zato so klimatske naprave izjemno lepo oblikovane in se bodo z lahkoto podale v čisto vsak prostor, ki jim ga boste namenili. Oglejte si njihove čudovite klasične linije, elegantne zaključke, pametne zaslone in nenehno pozornost do detajlov. Da, proizvajalec je poskrbel, da so njegovi sistemi pravi osvežujoč in estetsko dovršen dodatek v vsakem domu, hotelu, kavarni in v katerem koli drugem objektu ali prostoru. V kolikor si želite izkoristiti akcijo in vas zanimajo sistemi, ki bodo poskrbeli za prijetno klimo v prostoru za vaše stranke, ne spreglejte inverterskih kasetnih klimatskih naprav LG v akciji, ki bodo ne glede na zunanjo temperaturo, pripravile prijetno klimo v prostoru za vaše goste, stranke in za sodelavce.

Nič ni nemogoče – rešitev se skriva na vsakem koraku

Razmišljate o montaži klimatske naprave in preprosto ne najdete najbolj optimalnega načina? Izberete lahko talno stropne klimatske naprave, ki so zelo fleksibilne tudi z vidika namestitve. Vertikalni pretok hladnega zraka lahko nadzorujemo z daljinskim upravljalnikom, z elegantno obliko in tihim delovanjem zagotovimo mirno in udobno hladen prostor. Če želite poskrbeti za njihovo daljšo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje, potem ne smete pozabiti na redno čiščenje, ki ga poleg ugodnih akcij nudimo v podjetju Iblo. Zaradi izpostavljenosti klimatske naprave različnim vplivom gre za nujno opravilo, ki vpliva na vzdržljivost sistema. V času mirovanja se v uparjalniku zaradi vlage, temperature v prostoru in prahu pričnejo počasi razvijati bakterije, mikroorganizmi in virusi – vsi vemo, kaj to pomeni – neprijeten vonj, ki si ga v svojem bivalnem okolju ne želi nihče. Vzdrževanje in servisiranje brez vsake skrbi prepustite strokovnjakom iz našega podjetja, ki imajo za vašo klimatsko napravo na voljo tudi nadomestne dele.

 

Zakaj se za nakup in montažo odločiti prav pri nas?

Na slovenskem trgu smo aktivno prisotni že vse od leta 1995, specializirani pa smo za področje hlajenja in ogrevanja (toplotne črpalke). Za nami je ogromno izkušenj na tem področju, na podlagi katerih lahko danes svetujemo vam glede nakupa primerne klimatske naprave za vaš primer. Strokovnost pri delu v čisto vsakem trenutku nadgrajujemo s pridobivanjem novih znanj, saj želimo našim strankam ponuditi samo najboljšo in celovito storitev, poleg tega pa se zavedamo, kako pomembno je zagotavljanje udobnega bivanja v prostorih, v katerih se zadržujemo večino časa. To dokazujejo tudi akcije, s katerimi vsake toliko časa razveselimo naše stranke. Sodelovali smo že pri številnih projektih, kjer smo s celostnimi rešitvami za hlajenje in ogrevanje uspešno izvajali svojo dejavnost pri izgradnji poslovnih in stanovanjskih objektov. Če nam boste to dovolili, potem bomo z veseljem poskrbeli za zdravo bivalno okolje v vašem domu, kadar bo to potrebno, pa bomo poskrbeli za ponudbo nadomestnih delov, saj bo tako delovanje vaše klimatske naprave vedno brezhibno.

Vas zanima, komu priporočamo nakup in zakaj?

Ker klimatske naprave ne le ohladijo/ogrejejo prostor, temveč zrak v prostoru tudi očistijo, nakup svetujemo vsem, ki si želijo bivanja v zdravem in okolju prijaznem prostoru. To je še posebej pomembno v stanovanjih kadilcev, v stanovanjih, v katerih bivajo hišni ljubljenčki, v zelo vlažnih prostorih, v primeru zdravstvenih težav, kot so astme in alergije, po prenavljanju prostorov, v računalniških prostorih in povsod tam, kjer je količina prahu večja od običajne – v mislih imamo predvsem delavnice. Ste se tudi sami našli v kateri izmed omenjenih skupin ljudi? Ne spreglejte akcije in poskrbite za bolj zdravo bivalno okolje karseda hitro. Klimatske naprave iz naše ponudbe čakajo na vašo odločitev, pripravljene pa so vam služiti še vrsto let po nakupu. Za leta in leta nemotene uporabe izberite najboljšega proizvajalca na trgu LG, kateremu danes zaupajo že mnogi. Največji poudarek daje tehnologiji, ki je usmerjena v razvoj naprav z odličnimi energetskimi prihranki, s čim tišjim delovanjem in enostavno uporabo ob minimalnem negativnem vplivu na okolje. Deležni boste nizke porabe električne energije in nizke stroške obratovanja, zato svoje odločitve o nakupu klimatske naprave v akciji nikakor ne boste obžalovali.