Klimatske naprave z montažo po konkurenčnih cenah

Klimatske naprave z montažo so vam na voljo po dostopnih cenah tudi pri nas. V podjetju Iblo d.o.o. smo pooblaščeni uvoznik in distributer sodobnih, visoko kakovostnih in energetsko varčnih klima naprav. Na slovenskem trgu smo vse od leta 1995. Specializirani smo za področje hlajenja in ogrevanja, zaupajo pa nam številne zadovoljne stranke. Nudimo konkurenčne cene klimatskih naprav, zagotavljamo strokovno svetovanje, servis in vzdrževanje klimatske naprave. Z montažo klimatskih naprav imamo bogate izkušnje, saj redno sodelujemo pri projektih, ki vključujejo celostne rešitve za ogrevanje in hlajenje.

Zakaj se splača odločiti za nakup klimatske naprave z montažo?

Za nakup klimatske naprave z montažo se danes odloča vse več posameznikov in podjetij, saj se zavedajo, da je temperaturno udobje ključno za dobro počutje in zdravje.

Investicija, ki jo zahteva klimatska naprava z montažo se lahko zelo hitro povrne, saj se predvsem pri ogrevanju dosegajo občutni prihranki.

Izberite energijsko varčne LG klimatske naprave z montažo!

Priporočamo vam, da izberete kakovostne, energetsko varčne klimatske naprave z montažo: v naši ponudbi je sodobna klima z montažo za splošno uporabo, pa tudi profesionalna klima z montažo za poslovne prostore, kot so predavalnice, računalniške sobe, laboratoriji … V naši ponudbi so tudi veliki klimatski sistemi. Katerakoli klimatska naprava, z montažo ali brez, ki je kupljena pri nas, ima zagotovljeno servisiranje in redno vzdrževanje oziroma čiščenje.

Vas zanima montaža klime? Cena je odvisna od naprave in zahtevnosti izvedbe

Odvisno od izbrane vrste, moči, števila notranjih enot, vrste vgradnje in še nekaterih dejavnikov, ki jih terja montaža klime, cena storitve seveda ne more biti fiksna. Glede na zahteve uporabnika in ogled lokacije vam lahko pripravimo konkretno ponudbo. Da bo dobro in dolgo delovala vaša nova klima, montažo zaupajte le pooblaščenim strokovnjakom.

Kakšno vzdrževanje potrebuje klima? Montaža in delovanje klime

Enkrat letno je priporočljivo opraviti servis, navadno pred pričetkom hladilne sezone, razen pri večjih sistemih – v bolnišnicah, laboratorijih ali zdravstvenih domovih, kjer se pregledi klimatskih sistemov opravijo pogosteje; tako na začetku, kot ob koncu sezone.

Servis klime, montažo in morebitna druga vzdrževalna dela pa velja zaupati izključno strokovnjakom.

V podjetju Iblo sledimo vsem novostim in se redno izobražujemo na področju delovanja in vzdrževanja naših naprav pri proizvajalcu. Zato vsaka pri nas kupljena klima montaža naših strokovnjakov ter vzdrževanje omogočajo brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran ali nam pošljete povpraševanje. Z veseljem vam bomo svetovali glede najboljše, cenovno ugodne rešitve.